Kendinizi Geliştirebilmek İçin Online Ders Alabileceğiniz Yerler

online-class


Her zaman her yerde olduğu gibi değişim günümüz dünyasında da sürekli devam etmekte. Bizim yapabileceğimiz en iyi şey ise bu değişimlere ayak uydurup hayatımıza devam etmek, aynı evrimin işleyişi gibi. Aslında bu şekli itibari ile evrime benzetebiliriz ayak uydurabilenlerimizin hayatta kalacağı bir dünya. Bildiğimiz üzere teknolojinin durmaksızın gelişmesi bazı meslekleri yok ederek yeni meslek grupları oluşturuyor. Sürekli bir bilgi akışı var ve durmaksızın artıyor ve artmaya devam edecek homo sapiens  olarak bizler ise bu ürettiğimi/elde ettiğimiz bilgileri kullanarak bu dünya içerisinde varlığımızı sürdürmek istiyoruz.
Gelecekte var olacak sistem hakkında yazdığım yazıya bakabilirsiniz Şuradan.

Online dersler alabileceğimiz yerler.
Tavsiye ederim sertifika programı var ve ücretsiz/ücretli eğitimleri mevcut.


Burada da ücretli/ücretsiz seçenekler mevcut fakat ücretli seçeneği biraz daha ağır gibi birkaç programlama dersi aldım gayet iyiydi ve kurs sonunda sertifika alabiliyorsunuz.


Matematik, bilgisayar, sanat, ekonomi ve fen bilimleri hakkında birçok eğitimi mevcut ve ücretsiz. Türkçe seçeneğini ekledim.


Web ve scripting programlama dillerinde kendinizi geliştirebilirsiniz.

Birçok alanda eğitim veriyor ve kurs sonunda sertifika alabiliyorsunuz. Udemy benzeri ama ingilizce, ingilizcenizi geliştirmek için deneyebilirsiniz.


Bunlar dışında üniversitelerin ücretsiz olarak verdiği online eğitimler mevcut üniversitelerin sitelerine göz atabilirsiniz.
Sizin bildikleriniz var ise sizde yorumlarda bizimle paylaşabilirsiniz.








Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)