2018'in En İyi Yabancı Dizileri


narcos-mexico
  • Narcos:Mexico
Narcos dizi Pablo Escobar ile başladı ve tutunca Netflix devamını getirdi Madellin karteli Pablo Escobar ardından Cali karteli'nin hikyalerini anlattı. Olaylar Kolombiya da geçiyordu şimdi ise Mexico(Meksika) da Guadalajara Kartel'inin  hikayesini konu aldılar. Zaten Kolombiya bittikten sonra Meksika kartelinin hikayesini anlatacaklarının sinyali verilmişti. Ben dizi güzel buldum gerçek olaylara dayandığından radarıma girdi, gerçek hikayelere dayandırılan filmleri ve dizileri seviyorum. Narcos'u sevdiyseniz Mexico kısmınıda seveceğinizi düşünüyorum.

karete-kid
  • Cobra Kai
 Karete Kid efsanesinin devamı niteliğindeki harika bir dizidir. Karete kid hayranıysanız zaten izlemişsinizdir. Dizinin hikayesi 1984 yılındaki All-Valley Karate Tournament'ta yaşanan olayların 30 yıl sonrasında geçiyor. Zabka kötü şöhretli Cobra Kai karate dojo'sunu yeniden açmasının ardından Lawrence ile Daniel LaRusso (Macchio) arasındaki rekabet yeniden canlanır. Başarılı bir kariyere sahip olan Daniel LaRusso ise akıl hocası Mr. Miyagi'nin yokluğunda hayatındaki dengeleri korumak için uğraş vermektedir.
haunting-of-hill-house

  • The Haunting of Hill House
 Korku, dram ve gerilimi hislerini harmanlayarak izleyiciye sunan güzel bir dizi. 4 kişinin yaşadığı  eski evde bir dönen garip olayları konu alan "Hayaletli ev" dizisi. Evde garip şeyler oluyorsa niye taşınmıyorlar? Bende bilmiyorum. Dizi Shirley Jackson'ın Tepedeki Ev kitabından uyarlanmıştır.


altered-carbon
  • Altered Carbon
Cyberpunk kültürüne aşinaysanız, seviyorsanız izleyin.Takeshi yıldızlar arası bir savaşçıyken 500 yıl boyunca hapse girmiştir. Cinayeti çözmek için uyandırılır, eğer cinayeti çözebilirse ölümün modasının geçtiği ve her şeyin dijitalleştiği gelecekte yaşama şansı bulacak bir savaşçıdır. Bu dizi de
Richard K. Morgan'ın Altered Carbon (Değiştirilmiş Karbon) kitabının uyarlamasıdır.
final-space

  • Final Space
 Rick And Morty için alternatif ararken bulduğum ve hoşuma gitmiş mütüş bir dizi. Gary uzay gemisinde mahkumiyet süren bir astronot ve evcil hayvanı/yardımcısı Mooncake bir gezegen yok edici. Evreni kurtarmak için süren uğraşlarını konu alıyor.

aggretsuko
  • Aggretsuko
Takdir görmediği ofis işinden bunalan Kızıl Panda Retsuko, işten sonra gittiği karaokede bağıra çağıra death metal söyleyerek gündelik zorlukların üstesinden gelir.

mayans-mc
  • Mayans M.C.
 Sons of Anarchy, Gangland Undercover gibi motorcu çetesi dizilerini izleyip sevdiyseniz bu diziyide izlemeniz ve sevmeniz muhtemelerdir. Meksika / ABD sınırnda Mayalar olarak bilinen Latin kökenli bir motorcu çetesinin mücadelesini anlatıyor. Çete üyesi olan Ezekiel'in (EZ) hayalleri kartel tarafından yıkılınca, intikam arayışına dönüyor.
paradise-pd

  • Paradise PD
Kıytırık bir ekip olan Paradise polis departmanın hikayelerini konu alıyor. Family Guy benzeri ideal bir dizi. Dizi Netflix'in yetişkinler için yaptığı bir animasyondur.


Sizin 2018 dizileri arasında en beğendikleriniz hangileri?


Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)