Kara Göründü!

Blog'a hoşgeldin yazısı

 

 

Kara Göründü Denizciler

 Merhaba Denizciler. Filikalara atlayıp adayı keşfe çıkalım hadi.
Sizi adaya yerleşmeye davet eden bu adanın yerlisiyim adada istediğiniz kadar vakit geçirebilirsiniz. Ada içinde  yapacağımız çok şey var denizciler. Burda birbirimizden öğreneceğimiz ve birlikte yapacağımız etkileyici şeyler olacak biliyorumi istiyorum ve bu olacak inanıyorum.

Literatür Adası

 Literatür adasında birçok şeyle ilgili birçok şey olacak; deneme, düşünce, inceleme, genel kültür, dizi/film, kitap, tarih, programlama gibi ilgimi çeken ve öğrenip öğretmek istediğim konular  üzerine yazılar olacak genel olarak öğrenme üzerine gideceğiz. Adamızı geliştirip bu okyanusun ortasında güzelliği ve görkemi ile görenleri kendine çeken müthiş bir yer olmasını sağlıyabileceğimizi düşünüyorum.

Adada Neler Olacak?

Adayı geliştirip daha iyi bir yer olmasını sağlamak için çabalıyacağım ve bunu yaparken sizin fikirlerinizi, örenirilerinizi ve yorumlarınızı dikkate alacağım.
Başta yazılar rasgele konulardan çıkacak fakat ilgili olduğumuz ortak konular buldukça onların üzerine gidebiliriz. Sizde insanların ilgisini çekebilecek yazılarınızı iletişim kısmından  gönderebilirsiniz.
Artık adadayız denizciler ve arkamızdaki gemileri yakıp ilerlemeye devam edeceğiz.












Yorum Gönder

2Yorumlar
Yorum Gönder