İzledim | İn Bruges | Ağlasam Mı? Gülsem mi? Aaa cüce

film
Filmin konusu : Belçika'nın Ortaçağ'dan kalma, en tarihi şehirlerinden biri olan Bruges, dünyanın her yerinden insanlar için bir terminal gibidir. Herkes günün birinde oradan geçer. Ancak tetikçi Ken ve Ray için Bruges belki de bir son durak. Londra'daki patronları Harry, Ken ve Ray'i Bruges'e bir işi halletmeleri için yollar. Ancak Harry arayana kadar, ikili şehirde bir turist gibi davranacak ve beladan uzak duracaktır. Ancak bela her zamanki gibi yerinde bulmaz ve onları bulur. Patronları aradığında ise, zaten o zamana kadar türlü tuhaf durumlara tanıklık eden ikili, bu kez kendilerini gerçek bir kaosun içinde bulacaklardı.

İn Bruges Öyle Bir Film

Bruges Belçika da romantik ve hoş bir şehir. Film ise o romantik şehir için çok sert ilerliyor. Kara mizahı özellikle çok hoşuma gitti. Kötü bir şey oluyor tam buna üzülecekken işler değişiyor gülmeye başlıyorsunuz ya da daha çok üzücü bir şey oluyor ondan önce neye haykırdığınızı unutuyorsunuz. Yan hikayedeki küçük bir detayın nasıl büyüyüp etkileyeceğini göreceksiniz. Birbirini takip eden garip bir olaylar zinciri komedi desen değil dram desen değil harika bir karışım var ortada. Bruges (Brüj)
 orta çağdan kalma mimarisi ve estetiği ile cinayet işlenebilecek kuytu güzel parkların olduğu filmin kötü karakterinin en sevdiği şehir. Film hüzünlü, ironik, inişli çıkışlı, bir sürü göndermesi olan, komik ama dramatik bir yapım olmuş. Arada kalan prensip sahibi katiller, gülsem mi? Ağlasam mı? Aaa cüce işte İn Bruges öyle bir film.


Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)