Tongue Fu Sözlü Dövüş Sanatı - İnceleme

kitap-tongue-fu


Tongue Fu sözlü dövüş sanatı günlük hayatımızda her gün karşılaştığımız onlarca insana karşı sözlerin gücünü kullanarak yıpranmak yerine sağlam kalmayı öğretiyor. Zor insanlarla başa çıkmayı ve kelimelerin gücünü gösteriyor. İletişim kendimizi ifade etmemiz için önemlidir. Tongue Fu iletişim konusunda yapılan yanlışlıkları ve bunları nasıl düzeltebileceğimizi gösteriyor.
Empati ve nezaket hayatınızı kolaylaştıracaktır. Tongue Fu da öğretilen teknikleri uygulamak için en çok karşılaştığınız insanları inceleyip onlara göre kendi yaklaşımınızı geliştirebilirsiniz.
Tongue Fu günlük dilde yaptığımız hataları görüp inceliyor ve onlara çözüm getiriyor.
Özetleyecek olursak Tongue Fu konuşmayı öğretiyor.


Davranışlarınızın "münasebetsiz mi, yoksa hoş mu" olduğunu görmek için ilk başta kontrol etmeye çalışmaktan başka bir yol yoktur. Eğer söylemek ya da yapmak üzere olduğumuz şey başkalarına karşı soylu bir tutum içermiyorsa, o zaman en iyisi susun. Yüce gönüllülük, gönül zenginliği, duygu asaleti ve ruh cömertliği sıkıntılara soğukkanlılıkla göğüs germeyi mümkün kılar, adiliğe ve intikamcılığa tenezzül etmemeyi getirir ve değerli amaçlar için özveride bulunmayı sağlar.
Bu sözleri bir kez daha okuyun bu çünkü Tongue Fu'nun esasını özetler.

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)