Kendine Yatırım YAP




kendini-geliştir

Okuyun

Okuyun çünkü kitap başka yerlere açılan kapıdır. Okumak boş zaman da yapılamaz, boş olmayı hak etmez. Okumak insana değer katar benliğimizi geliştirir. Hayata Bakış açımızı genişletir. Görmediğimiz ve gidemediğimiz yerleri önümüze getirir ve bize sunar. Yeni insanlarla tanıştırır. "Ben yerinde olsaydım ne yapardım?" dedirtir.

İzleyin

Film izlemek iyidir. Özellikle gerçeklerden ilham alınarak yapılan ve tarihi olayları vs. yansıtan filmler insana olaylar hakkında neden ve nasıl olduğu ile ilgili bilgi verir düşünüp görmememizi sağlar. Film izlemek kültürünüzü geliştirir. Başka insanların neleri ne için yaptıklarını düşünmenizi sağlar. Sırf tarihi veya gerçekten esinlenen filmleri izleyin demek değil bu her film size bir şey katar  bir alt kültür edinmiş oluruz.

Paylaşın

Öğrendiğiniz şeyleri başkalarına aktarın onlarında öğrenmesini sağlayın onlarında fikir edinip düşünmelerini sağlayın. Onlardan da bir şeyler öğrenebileceğinizi göreceksiniz. Bu şekilde insanlara yukarıdan bakmadan, ezmeden ve aşağılamadan bakabilecek kadar öğrenin, okuyun, izleyin ve paylaşın.

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)